Caeciliaschool

Peuterschool

Partou biedt op de Caeciliaschool peuteropvang aan kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar.
Voor veel kinderen is dit de eerste plek waar zij deel uitmaken van een andere groep dan het eigen gezin of familie.
Hun wereld wordt een stukje groter en wij staan met aandacht, warmte en geborgenheid klaar om deze jonge kinderen hierin te begeleiden.
Het samenzijn met leeftijdsgenootjes zorgt voor veel speelplezier en de eerste vriendschappen worden gesloten.

VVE-programma
Op onze locatie wordt gewerkt met een zogenaamd VVE-programma, wat betekent dat de kinderen op speelse wijze educatieve activiteiten aangeboden krijgen.
Wij bieden op verschillende ontwikkelingsgebieden een gevarieerd programma, met als uitgangspunt kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en hen een goede start te geven richting de basisschool. Zo werken wij met hen aan taalontwikkeling en rekenvaardigheden, maar ook leren de kinderen veel op sociaal vlak van en met elkaar. Naast dat kinderen op onze peuterschool veel leren, is het vooral een fijne en gezellige plek om samen de dag te beleven.

Samenwerking met school
Wij werken samen met school aan een doorgaande leerlijn en stemmen de thema’s op elkaar af. Ook hebben wij leuke, gezellige en uitdagende activiteiten samen met de kleuterklassen. Zo verkleinen wij de stap van de peuterschool naar de kleuterklas en raken de kinderen bij ons al bekend met gewoonten en vaardigheden waar zij op de basisschool, maar ook in het leven, veel aan zullen hebben. Ook handig, wanneer je kind start op de basisschool, kan hij gemakkelijk doorstromen naar onze bso op de Caeciliaschool.

Kom eens langs
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze opvang en wil je graag een (digitale) rondleiding of meer informatie?
Neem een kijkje op https://www.partou.nl/kinderopvang/amersfoort/peuteropvang-rossinistraat-1 of neem contact op met onze klantenservice via 088 – 235 75 00 of klantenservice@partou.nl.

Caeciliaschool
Rossinistraat 1
3816 LZ Amersfoort
Bekijk op de kaart